Tillbehör till mobilspelandet

När det finns så många roliga spel som man kan spela i mobilen, blir det lätt att man sitter med telefonen i handen flera gånger under dagen. 

Ibland fastnar man på en nivå och känner att man bara måste klara av den innan man lägger i från sig telefonen och vips! så har två timmar gått. Då kan man säga att man är seriös i sitt mobilspelande. Det betyder att man måste köpa till några schyssta tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre! Det bästa man egentligen kan köpa till mobilen är ett bra headset. Med det kan man prata i telefon samtidigt som man spelar och behöver inte stressa och rycka ut kontakten när telefonen ringer.

Tänker man har på sig headsetet ofta kan det vara värt att köpa med kåpor istället för små som man stoppar in öronen. Kåporna kan man bära längre utan obehag och det är oftast bättre ljudkvalité också. Är man seriös spelare så spelar man säkert en del tuffa och långa spel. Ibland känns det som det saknas nåt. En handkontroll. Det problemet går nu att lösa.

Hos coolstuff.se kan du exempelvis köpa en handkontroll där du fäster telefonen upptill. Plötsligt ser det ut som en PSP och du får riktiga knappar att trycka på för att lättare klara av den där krångliga nivån som vi pratade om. Handkontrollen kopplas ihop via Bluetooth och fungerar till både Android och iPhone.